Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Het Eiland Acteurs

Hoofdrollen Bijrollen Warre Borgmans - Rik Nallaerts Hoofd Cynalco België Marc Van Eeghem - Luc Pasteels IT-manager Kyoko Scholiers - Fien secretaresse. In de serie Het Eiland werken Frankie Guido en Michel al jaren aan hetzelfde eiland bij het bedrijf Cynalco Medics. DPG Media NV Mediaplein 1 2018 Antwerpen - RPR Antwerpen nr Alles geven eh Zever gezever Hup weg. Acteur Tom Van Dyck en regisseur Jan Eelen blikken vandaag terug op 20 jaar Het eiland Op 31 januari 2004 werd de reeks voor het. ..



Pinterest

De Jaren Nul waren een streling voor het oog en oor Laat je mp3- of dvd-speler op zolder liggen bij ons kan je alles. Niet beschikbaar buiten België of via VPN. Cynalco go go van Het eiland is uitgezonden op donderdag 22 december 2016 om 2224 uur en was te zien op. Vandaag komt Bucky Laplasse de nieuwe manager voor het eerst langs op de vloer om kennis te. Frankie heeft het wel moeilijk met de terugkeer van Guido op het eiland Ondertussen loopt Michel veel te hard. Het eiland was een Vlaamse komische serie uit 2004-2005 geregisseerd en geschreven door Jan Eelen en..


T Eilandje in Neeroeteren is a hidden gem along Zuid-Willemsvaart Its the ideal starting point for a relaxing stroll or. T Eilandje von Neeroeteren liegtstill und schön am Zuid-Willemsvaart Von hier aus bietet sich ein Spaziergang oder. . Ontdek het restaurant HET EILANDJE in Neeroeteren. ..



1

De Jaren Nul waren een streling voor het oog en oor Laat je mp3- of dvd-speler op zolder liggen bij ons kan je alles. Cynalco go go van Het eiland is uitgezonden op donderdag 22 december 2016 om 2224 uur en was te zien op. Dat zorgt meteen voor de nodige onrust bij Michel Drets zeker wanneer blijkt dat Bucky aan iedereen vraagt wat ze van. Met de nodige humor en met respect voor mekaars gewoonten en rituelen slagen de vrienden erin een harmonieus..


Comments